PAVLOVIĆ: DŽUDO DA BUDE NAJMASOVNIJI I SPORT BROJ JEDAN

1

ZVORNIK – Predsjednik Džudo saveza BiH Ognjen Pavlović rekao je danas u Zvorniku da će mu na ovoj funkciji biti cilj da džudo i dalje bude najmasovniji i sport broj jedan u BiH.

Pavlović je rekao Srni da će Džudo savez BiH akcent staviti na rad sa sportistima, uz edukaciju trenera kao polaznoj tački za ostvarivanje vrhunskih ciljeva.

“Radićemo na permanentnom unapređivanju tehničke organizacije domaćih takmičenja, a lobirati za stvaranje uslova za organizaciju novih međunarodnih takmičenja”, rekao je ovaj Zvorničanin.

On je kao prioritet u budućem radu posebno istakao da će novo rukovodstvo DŽudo saveza prvenstveno jačati klubove kao osnovne sportske jedinice i raditi na masovnosti i kvalitetu kroz edukativne trening kampove.

“Pred nama je, kao cjelokupnom ekipom DŽudo saveza, veliki izazov i obaveza, ali sam siguran da ćemo zajedno prevazići svaku prepreku”, istakao je Pavlović.

Na Izbornoj skupštini Džudo saveza BiH, održanoj juče u Sarajevu, Pavlović je izabran za predsjednika.

Pavlovića su podržali delegati i tim je, kako sam kaže, postao najmlađi predsjednik u novijoj istoriji DŽudo saveza BiH.

On je na toj funkciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika Branislava Crnogorca.

1 KOMENTAR

  1. Pa covek ima na desetine medalja, preko 20 godina se borio,pa kroz svoju karijeru imao sigurno 20ak borbi, jebo ih Dodik

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име