BLICNET OBAVJEŠTAVA UČENIKE – NAGRADNI KONKURS “BLICNET – PRIČE ZA DJECU” ZAVRŠAVA PRVOG JULA

0

BANJA LUKA, 30. juna – Kompanija Blicnet obavještava učenike da Nagradni konkurs “Blicnet – Priče za djecu” ubrzo završava, te da svoje priče mogu poslati još sutra prvog jula. Po završetku konkursa, nakon ocjene svih pristiglih radova, Blicnet će nagraditi 15 najuspješnijih priča i njihove autore sa tablet uređajem i dodatno još sa snimanjem priče.

Rezultati konkursa će biti objavljeni 15. jula na web stranicama Blicneta www.blic.net i pricezadjecu.blic.net

Do tada, iz kompanije Blicnet podsjećaju, da se priče koje stižu na konkurs a koje žiri ocijeni kao uspješne, redovno objavljuju na sajtu pricezadjecu.blic.net, te da roditelji i njihova dječica svoje vrijeme mogu provoditi uz originalne priče mladih autora.

Blicnet još podsjeća da priče ilustruje Bojan Nikolić, ilustrator u okviru projekta “Blicnet – Priče za djecu”, te da su sve ilustracije originalne, pažljivo osmišljene, ručno skicirane i bojene.

Kvalitet kratkih priča ocjenjuje Stručni žiri koji sve vrijeme trajanja ovog konkursa obavlja selekciju pristiglih priča za objavu na sajtu i koji takođe na kraju proglašava 15 najuspješnijih priča.

Učenici svoje priče mogu da pošalju preko sajta pricezadjecu.blic.net ili putem e-mail-a pricezadjecu@blicnet.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име