BOSANČIĆ: NEŠIĆA NIKO NE DOŽIVLJAVA OZBILJNO

0

BANJALUKA – Generalni sekretar DEMOS-a Boran Bosančić izjavio je danas da “javni istupi Nenada Nešića, koji se predstavlja kao predsjednik DNS-a, govore da je riječ o čovjeku koji nije dorastao da se bavi ozbiljnim političkim radom”.

“Pozivam Nešića da se kao v.d. direktora Javnog preduzeća ‘Putevi Republike Srpske’ okrene sanaciji regionalnih i magistralnih puteva, a ne asfaltiranju predizbornih dvorišta po Banjaluci i Istočnom Sarajevu”, rekao je Bosančić.

On je istakao da “Nešićeve izjave, koje se direktno odnose na ljude iz rukovodstva DEMOS-a, ne zaslužuju bilo kakav odgovor, jer niko ozbiljan u Republici Srpskoj ne doživljava ozbiljno čovjeka koji u ozbiljnoj stranci ne bi mogao biti ni predsjednik mjesnog odbora”.

“Znamo da je Nešiću bolna tačka DEMOS, ali mu moramo poručiti da će nakon lokalnih izbora ta tačka za njega biti još bolnija, jer je svima jasno da rejting DEMOS-a, stranke koju vode ozbiljni i odgovorni ljudi, konstatno raste, dok je DNS u rasulu”, rekao je Bosančić.

Bosančić je istakao da bi “Nešić onoj šačici ljudi koja je ostala u DNS-u trebalo da objasni zašto se toj stranci priljučio tek nakon što mu je obećana pozicija v.d. direkora ‘Puteva Republike Srpske'”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име