BRATUNAC: ZAVRŠENO ASFALTIRANJE ULICA I PARKIRALIŠTA

0

BRATUNAC – U Bratuncu je danas završeno asfaltiranje dijela ulica, parkirališta, uređenja 200 parking mjesta i presvlačenje oštećenih ulica novim asfaltnim slojevima, za šta je obezbijeđeno 300.000 KM.

“Završeno je asfaltiranje trotoara dužine od 550 metara u bratunačkoj Ulici Gavrila Principa, odnosno u naselju Repovac”, saopšteno je iz opštine Bratunac.

Na toj dionici saniran je i magistralni put, kao i kraća dionica Ulice Svetog Save od centra Bratunca ka Srebrenici, koja je, takođe, presvučena novim asfaltnim slojem, precizirano je u saopštenju.

“Uz tu ulicu su obnovljeni i asfaltirani trotoari i parkirališta, čime je uređen najprometniji dio Bratunca, u kojem su trotoari i parkirališta bili u veoma lošem stanju”, saopšteno je iz opštine.

Završena je i rekonstrkcija Ulice Dositeja Obradovića od zgrade opštine do Osnovne škole “Branko Radičević”, te parkirališta u toj ulici, kao i kod Srednjoškolskog centra, sportske dvorane.

U okviru sanacije ulica i izgradnje parkirališta, zahvaljujući inicijativi i sredstvima bratunačkih privrednika, uređen je centar ovog naselja i postavljene su behaton kocke na trotoarima na ukupno oko 3.000 metara kvadratnih površine.

U okviru programa rekonstrukcije ulica, te izgradnje i uređenja parkirališta i trotoara, predstoji izgradnja dionica trotoara u bratunačkim prigradskim naseljima Pobrđe i Moštanice.

Sredstva od 300.000 KM za program sanacije ulica i dijelova trotoara i izgradnju parkirališta u Bratuncu obezbijedili su Vlada Republike Srpske, dio je obezbijeđen iz opštinskog budžeta, a sanaciju putnih dionica finansiraju “Putevi Republike Srpske”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име