“BRONZANE DJEVOJKE” DOČEKANE UZ BAKLJADU

0
????????????????????????????????????

ZVORNIK – Građani Zvornika dočekali su sinoć uz bakljadu Anastasiju Bošković i Draganu Jovanović koje su u boksu na Evropskom juniorskom prvenstvu u Gruziji u dresu Srbije osvojile dvije bronzane medalje.

Trener Bokserskog kluba “Obilić” iz Zvornika Mirko Ždralo zahvalio je za doček i naglasio da su Anastasija Bošković, Dragana Jovanović iz Zvornika i Đina Miletić iz Čačka u reprezentaciji Srbije osvojile tri bronzane medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u boksu, koje je održano u gruzijskom gradu Tbilisiju.

“Ovo je istorijski uspjeh naših djevojaka, što nije slučajno jer radom dokazujemo da imamo potencijal i da pravimo velike šampione”, rekao je novinarima Ždralo i podsjetio da je Dragana Jovanović iz Novog Sada prešla u Zvornik da živi i da trenira u “Obiliću”.

Jovanovićeva je rekla da je za nju ovo bilo četvrto evropsko prvenstvo na kome je postigla veliki uspjeh.

“Mislim da sam mogla i bolje, ali se nadam da ću na narednom evropskom prvenstvu postići još bolji uspjeh”, rekla je ona.

Boškovićeva je istakla da osvojena bronzana medalja za nju predstavlja dodatnu motivaciju da nastavi sa jačim treninzima.

“U tom smislu veliki su mi planovi za budućnost, a jedna od najvećih želja je da se plasiram na Olimpijske igre”, rekla je Boškovićeva.

(foto: infobirac.net)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име