Crna sedmica: Za pet dana na putevima Srpske poginulo 10 osoba

0

BANJALUKA – Deset života izgubljeno je za svega pet dana na putevima Republike Srpske, u sedam tragičnih nesreća.

Crna sedmica počela je u srijedu, 23. avgusta, kada je nastradao vozač pola Lj.S. iz Kostajnice. On je automobilom sletio sa puta u mjestu Palijin, prilikom čega je izgubio život.

Svega nekoliko sati kasnije u Bijeljini se dogodila još jedna nesreća sa tragičnim ishodom. Naime, vozač golfa (72) sletio je sa skelskog graničnog prelaza Subotište u rijeku Savu. Ronioci su vozilo i tijelo uspjeli da izvuku tek tri dana kasnije, 26. avgusta.

Dva dana poslije ove dvije nesreće, 25. avgusta, jeziva tragedija dogodila se na brzom putu kod Banjaluke. U sudaru automobila, koji se kretao kontra stranom, i vozila Hitne pomoći poginula je pacijentkinja iz Prnjavora.

Motociklista iz Hrvatske izgubio je život u subotu kada se sudario s automobilom u mjestu Kaoci kod Srpca. Oba vozila zapalila su se nakon sudara, a uprkos brzoj reakciji Hitne pomoći, motociklisti nije bilo pomoći.

Istog dana, u mjestu Kostajnica poginuo je vozač fijata G.Č. iz Doboja. Do nesreće je došlo kada je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio sa puta.

Nesreća koja je tokom crnog niza odnijela najviše života dogodila se u nedjelju naveče kod Prnjavora. Četiri osobe poginule su u sudaru pežoa i pasata u mjestu Štrbci. Svi nastradalil bili su u pežou, a nadležni još uvijek utvrđuju njihov identitet.

Noćas, svega 50 minuta poslije ponoći, nova tragedija. Vozač motocikla Suzuki Z.E. iz Jajca izgubio je život u mjestu Oćune kod Mrkonjić Grada. Tužilaštvo je naredilo istragu da se utvrde okolnosti nesreće, a naređena je i obdukcija poginulog motocikliste.

(Izvor: ATV)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име