ČUBRILOVIĆ: O pismu Valentina Incka izjasniće se rukovodstvo i šefovi klubova poslanika

0

BANJALUKA – O pismu visokog predstavnika Valentina Incka izjasniće se rukovodstvo i šefovi klubova poslanika u aktuelnom sazivu Narodnoj skupštini Republike Srpske kojima je upućeno pismo, saopštio je predsjednik parlamenta Nedeljko Čubrilović.

On je u pisanoj izjavi potvrdio da je Kabinet predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske zaprimio danas pismo visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, koje je upućeno predsjedniku Narodne skupštine i klubovima poslanika, a u kome se inicira vraćanje povelja od određenik pojedinaca, koje im je, 24. oktobra 2016. godine, dodijelio Organizacioni odbor za obilježavanje 25 godina rada Narodne skupštine Republike Srpske.

– Riječ je o poveljama koje su dodijeljene pojedincima, institucijama i međunarodnim organizacijama zaslužnima za rad Narodne skupštine Republike Srpske. Navedene povelje dodijelio je Organizacioni odbor za obilježavanje 25. godišnjice postojanja i rada Narodne skupštine Republike Srpske, kao ad hok tijelo, koje su činili svi dosadašnji predsjednici Narodne skupštine, rukovodstvo Devetog saziva Narodne skupštine i šefovi klubova poslanika tog saziva – naveo je Čubrilović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име