DAKIĆ: IDEMO DALJE KADA JE RIJEČ O VRAĆANJU NADLEŽNOSTI

0

BIJELJINA – Potpredsjednik DEMOS-a Milan Dakić poručio je da će ova partija ostati na putu da se Republici Srpskoj vrate oduzete nadležnosti, što su podržali i na posebnoj sjednici Narodne skupštine.

“DEMOS će ostati dostojan sebe i svega u što je ušao kada je riječ o političkoj situaciji na nivou Republike Srpske i povrata nadležnosti”, rekao je Dakić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da DEMOS kao rezultat narednih izbora očekuje šest-sedam poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

“To je nešto realno što mislimo da možemo. Na dvije jake regije, Sarajevsko-romanijskoj i u Hercegovini, gdje trenutno nemamo poslanike, formirali smo opštinske i gradske odbore”, rekao je Dakić, koji se nada da će zadržati broj poslanika na izbornim jedincama odakle ih sada imaju, ali i povećati glasačko tijelo.

On je istakao da da je ova partija i u godini na izmaku nastavila svoju misiju da bude dostupna građanima i da im izađe u susret u rješavanju problema, a da u 2022. godinu spremno ulazi.

Napomenuo je da DEMOS u bijeljinskom parlamentu ima četiri odbornika i djeluje u okviru Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” i da je suštinska funkcija političara da opravdaju povjerenje dobijeno na izborima.

On je dodao da je pandemija dodatno uticala, kako na društveni život, tako i na ponašanje određenih političkih partija i političara, te poželio da se i to završi kako bi se vratili normalnom životu.

Dakić je građanima čestitao predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име