Dan otvorenih vrata u Policijskoj upravi Zvornik

0

ZVORNIK – Povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske (4. aprila) i obilježavanja 30 godina postojanja Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska uprava Zvornik organizovala je „Dan otvorenih vrata“.

– U sklopu aktivnosti našim najmlađim sugrađanima iz vrtića i osnovne škole prikazan je dio materijalno-tehničkih sredstava, opreme i vozila koje policijski službenici Jedinice žandarmerije PU Zvornik, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik i Policijske stanice Zvornik koriste prilikom obavljanja svojih redovnih poslova – rekla je Danijela Madžarević, portparol PU Zvornik.

Ona je dodala da je organizovana i akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

– Zalihe krvi u Službi za transfuzijsku medicinu Republike Srpske pri JZU „Bolnica Zvornik“ su popunjene i imaju svoj rok trajanja, te će ove godine samo nekoliko naših pripadnika dati krv. Bilo ih je prijavljeno 78, a oni će krv dati kako se bude javljala potreba za određenim krvnim grupama. U svojim redovima imamo dosta davaoca koji su preko 50 puta darivali krv, a i veliki broj mladih pripadnika koji su počeli sa radom u PU Zvornik takođe želi da daje krv i rado se odazivaju svakom pozivu – istakla je Madžarevićeva.

(Tekst i foto: Infobirač.net)

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име