DANAS BROJANJE GLASOVA IZ PRIJEDORA, TE PRISTIGLIH POŠTOM

0

SARAJEVO – U Glavnom centru za brojanje glasova u Sarajevu za danas je predviđeno ponovno kontrolno brojanje glasačkih listića iz Prijedora, za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske, te brojanje glasačkih listića pristiglih putem pošte, saznaje Srna u ovom centru.

Izvor je rekao da se ponovno kontrolno brojanje glasačkih listića iz Prijedora za predsjednikai potpredsjednike Republike Srpske obavlja na tri stola, a na ostalih 10 glasački listići iz inostranstva.

Prema riječima ovog izvora, uočene su manje nepravilnosti, bez većih odstupanja od rezultata o kojima je javnost bila upoznata, kako je to bilo i do sada.

Nakon Prijedora, rekao je izvor, trebalo bi da se ponovno prebrojavaju glasovi iz Laktaša, Novog Grada i Gradiške za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.

Otvaranje vreća i kontrolno ponovno brojanje glasačkih listića po službenoj dužnosti na svim redovnim biračkim mjestima u Republici Srpskoj za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske obavlja se na osnovu naredbe CIK-a od ponedjeljka, 10. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име