Danas četiri časa bez struje Caparde, Kulina, Hajvazi, Mahala i Šarci

0

ZVORNIK – Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentiran je jedan požar u Osmacima i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Bratuncu.

U istom periodu, nije bilo krivičnih djela niti slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“ na području TJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Kulina“ te će u periodu od 10 do 14 časova bez struje biti Caparde, Kulina, Hajvazi, Mahala i Šarci.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Alići“ pa će u periodu od 09 do 14 časova bez električne energije biti područje kompletne trafostanice.

Od 8 do 15 časova bez struje će biti i Donje Caparde zbog radova trafostanici „Caparde Raskršće“.

Na području TJ Vlasenica danas se izvode radovi na dalekovodu „Vlasenica“ pa će u periodu od 09 do 14,30 časova bez električne energije biti Rača, Dragasevac, Mišari, Grabovica, Đurići, Garići, Simići, Simanići, Tišča, Mrkojević Polje, Jasen, Jevtići, Luke, Klještani, Brdo, Trnovo, Dole.

Na području TJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od 10 ºC u višim do 15 ºC u nižim predjelima regije Birča.

Mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na putnim pravcima Milići-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac, Bratunac 3-Drinjača i Konjević Polje-Skelani.

(infobirac.net)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име