“DANI SRPSKE U SRBIJI” OD 9. OKTOBRA NA TELEVIZIJI

0

BEOGRAD – Tradicionalna manifestacija “Dani Srpske u Srbiji” ove godine će, zbog virusa korona, biti predstavljena kroz šest kolažnih TV emisija, počevši od 9. oktobra, rekao je Srni šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

On kaže da Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji ovom manifestacijom svake godine na specifičan način, sa 20 ili više atraktivnih programa u šest ili sedam dana, građanima Srbije predstavlja privredu, kulturu, nauku, prosvjetu, turizam i sport Republike Srpske, naglašavajući uvijek značaj i jačanje veza Srbije i Srpske.

“Ove godine se, poštujući sve preporuke i ograničenja zbog pandemije virusa korona, organizuje kao šest kolažnih TV emisija u saradnji za Radio-televizijom Republike Srpske /RTRS/”, rekao je Cicović.

On je naveo da će sve emisije ovogodišnje manifestacije “Dani Srpske u Srbiji”, osim RTRS-a, emitovati i Radio-televizija Srbije /RTS/ i 30 regionalnih i lokalnih televizija u Srbiji.

Prema njegovim riječima, šest kolažnih TV emisija, u izvršnoj produkciji RTRS-a i uz kreativnu podršku ETM produkcije, emitovaće se iz studija RTRS-a u Banjaluci od 9. oktobra.

Cicović je podsjetio da se prethodnih sedam godina ova manifestacija odvijala u salama i na trgovima širom Srbije, od Subotice do Vranja, od Vršca do Užica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име