DEMOS ostaje konstruktivan partner u vladajućoj koaliciji

0

BANJALUKA – Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je danas u Banjaluci da će se ta stranka i dalje ponašati kao konstruktivan partner i članica vladajuće koalicije u Republici Srpskoj, te doprinositi stabilnosti Srpske i boljem životu građana.
Čubrilović je istakao da su odluke Demosa izražene kroz rad, djelovanje i prepoznatljivost njenih članova i funkcionera.

“Smatramo da treba težiti političkoj stabilizaciji u Srpskoj i BiH i da doprinesemo boljem ambijentu za privredna ulaganja, za više radnih mjesta i sve one koji ovaj prostor vide kao svoj u smislu stvaranja boljih uslova za život, njih i njihovih porodica”, rekao je Čubrilović novinarima, nakon sjednice Glavnog odbora Demosa u prostorijama Narodne skupštine.

On je naglasio da je sigurno da političko jedinstvo doprinosi prosperitetu Srpske, na čemu će ova stranka kroz konstruktivan dijalog insistirati, te biti promoter takvog rada.

Lider Demosa istakao je da će ta stranka nastojati da nesuglasice u pojedinim lokalnim zajednicama sa najvećim koalicionim partnerom riješi razgovorima, sugestijama i prijedlozima, uvažavajući stranačko članstvo i stavove partijskih ljudi sa terena, a sve s ciljem da se dođe do zajedničkih i zadovoljavajućih rješenja za buduće djelovanje.

On je izrazio zadovoljstvo što su na sjednici Glavnog odbora jednoglasno usvojene sve odluke Predsjedništva stranke, donesene u međuvremenu, te je ponovio da je Demos, kada je riječ o političkoj situaciji u BiH i Srpskoj, za koalicionu i međustranačku saradnju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име