Dio Tabanaca bez struje od 08 do 15 časova

0

ZVORNIK – Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Bratuncu te dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, u Srebrenici i Zvorniku.

U istom periodu, desila se jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Karakaju.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika u protekla 24 časa nisu imali intervencija.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području TJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Tabanci“ te će dio Tabanaca bez struje biti u periodu 08 do 15 časova.

Na području TJ Bratunac danas će se raditi na trafostanici „Hrnčić Polje“, a izlaz broj 3 će biti bez struje u terminu od 10 do 10:30 časova.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Simići ravne“ pa će bez električne energije u periodu od 12 do 12:30 časova biti izlaz broj 2.

Na području TJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Milići, na trafostanici „Dubačko II“ pa će od 09 do 15 časova bez električne energije biti Dubačko.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Bohem“ te će bez struje u terminu od 08:30 do 15 časova biti Podgaj, Gornja i Donja Mahala.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od 1 ºC u višim do 5 ºC u nižim predjelima regije Birča.

Mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara ima na putnim pravcima Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Skelani i Bratunac 3-Drinjača.

(infobirac.net)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име