Dječiji vrtić „Neven“ počinje sa radom 15. februara

0

ZVORNIK – Dječiji vrtić „Neven“ spreman je za novi početak nakon što je, zbog epidemije virusa korona, prestao sa radom u martu prošle godine. Mališani stižu u ponedjeljak, 15. februara. U neposrednom okruženju ponovo će odzvanjati dječija graja, koje smo se, moramo priznati, dobrano uželjeli.

– Naš vrtić trenutno broji 106 – oro djece, sa tendencijom rasta i svakodnevnog dostavljanja prijava za upise. U krajnjoj smo fazi pripreme za otvaranje, pripremaju se sobice, oslikavaju i pripemaju za radostan doček naših mališana. Kompletan kolektiv daje sve od sebe da povratak naših drugara bude u jednom vedrom i prijatnom raspoloženju, te da mu se naša djeca raduju. Mališanima želimo srećan povratak u vrtić, a zaposlenima uspješan početak novih radnih pobjeda – kaže Ivana Lukić, rukovodilac Dječijeg vrtića “Neven”.

Kompanija “Alumina” izgradila je 2017. godine vrtić sa oko 1.400 metara kvadratnih prostora, za smještaj 200 djece vrtićke i jasličke dobi. Pored djece radnika “Alumine”, u ovoj predškolskoj ustanovi u proteklom periodu boravili su  i mališani čiji roditelji nisu zaposleni u ovoj fabrici.

Po funkcionalnosti, opremljenosti i drugim pratećim sadržajima vrtić “Alumine” je jedan od najmodernijih u širem okruženju.

(Bilten kompanije “Alumina”/Info Birač)

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име