ĐOKOVIĆ: KOLEGE SU ME POVRIJEDILE

0

LONDON – Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izjavio je da su ga tokom sage u Australiji posebno povrijedile kolege teniseri.

“To je me je mnogo povredilo, osetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi. Razumeo sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australijan open”, rekao je Đoković u intervjuu za Bi-Bi-Si.

Govoreći o imigracionom centru u kom je bio smješten, Đoković je rekao da nije bilo prijatno, ali da neželi da se žali na uslove jer ja ostao sedam dana.

“Osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da koristim telefon tri ili četiri sata. Bilo je usred noći od jedan ujutru do devet ujutru, nisam spavao jer su me ispitivali svakih 30 minuta. Bilo je mnogo, mnogo intervjua koji su započinjali, a onda pauzirani kako bi neka osoba razgovarala sa nadređenim. Trajalo je to čitavu noć”, rekao je Đoković.

On kaže da je bio slobodan četiri dana i da je tada trenirao, ali da to nisu bili normalni dani treninga koje je obično imao prije grend slem takmičenja.

“Helikopter je leteo preko `Rod Lejver` arene tokom svakog treninga. Kamere su bile svuda”, rekao je Đoković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име