DODIK: JEDINSTVOM SE PREDSTAVITI NA NIVOU BiH

0

KOTOR VAROŠ – Lider SNSD-a Milorad Dodik ocijenio je danas da bi formiranje vlasti na niovu BiH sa strankama opozicije iz Republike Srpske bilo loše za BiH koja je neuspješna, nefunkcionalna i gotovo propala.

Dodik je istakao da Republika Srpska mora jedinstvom da se predstavi na nivou BiH.

“Najbolje bi bilo da se republički interesi zajednički predstavljaju na niovu BiH, a ne oni koji nisu dobili podršku naroda”, rekao je Dodik novinarima u Kotor Varošu povodom današnjeg sastanka predstavnika opozicije iz Srpske – SDS-a, PDP-a i liste “Za pravdu i red” sa rukovodstvom SDP-a BiH u Sarajevu na kojem će biti razgovarano o izboru delegata u Dom naroda BiH iz Srpske, te o formiranju vlasti na nivou BiH bez SNSD-a.

Kada je riječ o saradnji SNSD-a i institucija Republike Srpske sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanovukovićem, Dodik je podsjetio da institucije Srpske imaju saradnju i sa onima koji nisu iz SNSD-a.

“Banjaluka je grad koji traži da se rješavaju problemi. Ako opozicija misli da ne treba biti saradnje sa institucijama Srpske, onda će to biti na štetu Banjaluke”, naglasio je Dodik.

On je napomenuo da je sa Banjalukom sprovedeno nekoliko akcija, a da joj predstoji organizovanje “Srpska opena” kako bi bila dobar domaćin.

“Meni ne predstavlja problem da sarađujem sa Stanivukovićem na ovakvim projektima, a šta misle njegovi iz opozicije to je njihov problem”, zaključio je Dodik.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име