Dodik: Odbićemo sve programe koje je u Srpskoj kreirala Velika Britanija

1

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je za ATV da će Vlada i druge institucije Republike Srpske odbiti sve programe koje je u Srpskoj kreirala Velika Britanija.

“Možda ćemo promijeniti i Zakon o javnoj upravi koji je kreirala Velika Britanija i napravićemo naš zakon o javnoj upravi”, rekao je Dodik.

On je ukazao je da se u britanskom Parlamentu i javnom životu probilo nekoliko Bošnjaka koji kreiraju određene odluke.

Dodik kaže da je najpoznatiji eksponent te politike Arminka Helić koja je postala baronesa i koja okuplja sve protiv Srba.

Podsjetio je da je Helićeva sponzorisala britansku rezoluciju u Ujedinjenim nacijama kojom je srpski narod trebalo da bude proglašen genocidnim.

Srpski član Predsjedništva je dodao da sankcije koje je Velika Britanija uvela njemu i predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović ne zadiru direktno u dejtonski status Srpske, ali da će dovesti do još većih problema u BiH, navodi ATV.

1 KOMENTAR

  1. Neka nas lagano vrati u 19 vijek. Kome treba i drzava i republika ako narod nema uslove za zivot. Neka se goni i on i svi njegovi podanici. Dzaba mu RS kad nas omladine vise ne bude ovde. A zasto?? Zato sto jedan akademski gradjanin radi za 590 km ,a lopovi se bogate na sve strane a ni tri razreda nemaju…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име