DODIK PORUČIO DŽAFEROVIĆU I KOMŠIĆU: MILO MI JE ŠTO VAS VIŠE NEĆU GLEDATI

0

SARAJEVO, 28. OKTOBRA /SRNA/ – Na kraju današnje sjednice Predsjedništva BiH, srpski član Predsjedništva Milorad Dodik oprostio se od bošnjačkog i hrvatskog kolege, Šefika Džaferovića i Željka Komšića, riječima: “Milo mi je što vas više neću gledati”, prenosi portal “Argumenti”.

U Sarajevu je danas održana sjednica Predsjedništva BiH na kojoj su DŽaferović i Komšić odbili da se u dnevni red uvrsti Dodikov prijedlog da se Predsjedništvo odredi prema neustavnom ponašanju Kristijana Šmita i da se udalji iz BiH u svjetlu činjenice da je BiH pred dobijanjem kandidatskog statusa.

Prijedlog nije uvršten u dnevni red sjednice Predsjedništva BiH niti se o njemu raspravljalo.

Takođe, odbili su i prijedlog da se u dnevni red uvrsti usvajanje nacrta osnove za vođenje pregovora radi zaključivanja međudržavnog ugovora između BiH i Srbije o izgradnji gasovoda “Nova istočna interkonekcija BiH i Srbije” na pravcu granica Srbija-BiH-Bijeljina-Banjaluka-Prijedor-Novi Grad.

DŽaferović i Komšić odbili su i prijedlog srpskog člana Predsjedništva BiH da na dnevni red sjednice bude uvršten prijedlog o pristupanju BiH inicijativi “Otvoreni Balkan”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име