DODIK: SNSD SA PARTNERIMA MNOGO TOGA URADIO U BIJELJINI

0

BIJELJINA – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je sinoć da je SNSD sa partnerima uradio mnogo toga u Bijeljini i da neće odustati od ovog grada.

“Politika se, inače, mjeri po tome šta čovjek ostavi iza sebe, a ne šta priča. Zato smo ovdje ostavili mnoge tragove – od Bolnice, obilaznice, evo sada i Drinskog nasipa i svega onoga što želimo da uradimo”, rekao je Dodik u obraćanju prisutnima na proslavi Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” povodom pobjede na izborima za članove savjeta mjesnih zajednica.

On je poručio članovima ove koalicije da ostanu okupljeni i nižu još pobjeda, poput one koju su ostvarili u nedjelju na izborima za članove mjesnih zajednica.

“Izaći ćemo sa nekom mogućnošću da vam pomognemo da riješite /bar/ neke od malih problema kao znak zahvalnosti za ovu veliku pobjedu”, rekao je Dodik.

On je istakao da je važna odlika srpskog naroda krsna slava, a da je ovo danas slava okupljenih partija koje su izvojevale pobjedu u nedjelju, koja nije mala, kao što je neki pokušavaju omalovažiti.

“Moja moć i snaga je što sam s vama, narodom, biti dočekan i uvažen i biti dio pobjede koju ste ostvarili i pokazali da je sve loše što nam se dešavalo bio eksces kojem smo sami krivi i da se trebamo koncentrisati i mobilisati”, rekao je Dodik.

Dodik je naglasio da se neće odustati od Bijeljine, u kojoj, kako kaže, žive dobri ljudi – pravi Srbi i patriote, oni koji žele da jasno kažu da pripadaju narodu sa jasnim identitetom, vjerom, pismom i jezikom i svim onim što nam pripada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име