DOGOVOR O FORMIRANJU USLUŽNOG CENTRA PRI “ELEKTRODISTRIBUCIJI”

0

MILIĆI – U Milićima će biti formiran uslužni centar u poslovnici “Elektrodistribucije” u ovoj opštini, pa stanovnici neće morati da putuju u Vlasenicu i Bijeljinu da bi riješili osnovne probleme i podnijeli zahtjeve, dogovoreno je na sastanku direktora preduzeća “Elektro-Bijeljina” Marka Mihajlovića sa načelnikom Milića Markom Savićem.

Na sastanku je dogovoreno i rješavanje problema snabdjevenosti električnom energijom na području milićke opštine.

Mihajlović je rekao novinarima da su svjesni da ima određenih problema i nedostataka, ali da će vrlo brzo biti formiran uslužni centar u kojem će na usluzi građanima biti jedan radnik iz “Elektro-Bijeljine” i jedan iz snabdijevanja u okviru “Elektroprivrede”.

“To će olakšati građanima da ne moraju da putuju u Vlasenicu i Bijeljinu da bi riješili osnovne probleme i podnijeli određene zahtjeve”, naveo je Mihajlović.

On je dodao da je preduzeće “Elektro-Bijeljina” na usluzi opštini Milići i svim građanima i da je krajnji cilj što bolja usluga.

Mihajlović je najavio da će uskoro početi sa sječom rastinja i da će biti obezbijeđeno jedno vozilo koje je neophodno za potrebe Vlasenice i Milića.

On je podsjetio da je “Elektro-Bijeljina” u prvih šest mjeseci poslovala u plusu oko 114.000 KM i da se trude da do kraja godine ostvare još bolji rezultat.

Načelnik opštine Milići Marko Savić zahvalio je Mihajloviću za veoma plodonosan razgovor i za razumijevanje problema sa kojima se opština suočava.

“Prvo što smo kandidovali na sastanku jeste uspostavljanje uslužnog centra da bi građani mogli prijaviti probleme, a da ne moraju putovati izvan Milića, jer smatram da opština zaslužuje takav centar. To će biti vrlo brzo uspostavljeno čim se nađe tehnički model kako izvršiti preraspodjelu određenog kadra”, rekao je Savić novinarima.

On je dodao da je razgovarano i o problemima u vezi sa elektrosnabdijevanjem i da je dogovorena rekonstrukcija dalekovoda.

“To je rezervni pravac snabdijevanja koji je za nas veoma važan Kamenica – Nova Kasaba i Nova Kasaba – Milići. Biće izvršene i neke popravke na osnovnom pravcu snabdijevanja Vlasenica – Milići. U budućnosti ćemo se potruditi da uspostavimo što bolji način snabdijevanja, a riječ je o aktiviranju pravca Skelani-Gunjaci koji bi omogućio sigurnije snabdijevanje opštine Milići”, rekao je Savić.

On je napomenuo da svi problemi koje su predočili na sastanku ne mogu biti odmah riješeni, ali da je direktor “Elektro-Bijeljine” Marko Mihajlović pokrenuo određene stvari za sprovođenje tenderskih procedura kada je riječ o rekonstrukciji dalekovoda Kamenica – Nova Kasaba.

“Neki radovi će se naći među planovima za budući period i mi vjerujemo da će biti riješeni mnogi problemi”, rekao je Savić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име