DRAGAN BLAGOJEVIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA MLADIH DEMOS-a

0

BANJALUKA – Dragan Blagojević izabran je danas za predsjednika Organizacije mladih Demosa na Skupštini ovog stranačkog tijela u Banjaluci.
Izabrana su i druga tijela ove organizacije.

Blagojević je rekao novinarima da će zajedno sa saradnicima pojačati napore na jačanju Organizacije mladih i da će jedan od prvih zadataka biti obilazak svih odbora mladih Demosa i sagledavanje situacije na terenu.

“Takođe ćemo početi sa pripremama za predstojeće izbore. Tu nas čekaju veliki poslovi”, naglasio je Blagojević.

Zamjenik predsjednika Demosa Spomenka Stevanović, koja je prisustvovala Skupštini Organizacije mladih, rekla je da je izabran dobar čovjek, politički dovoljno ostvaren koji će uspješno voditi mlade ove stranke.

Ona je navela da su na ovom skupu završene unutarstranačke aktivnosti, a koje su išle ka jačanju Demosa pred naredne izbore, na kojima se očekuje da ova politička partija ostvari dobar rezultat, odnosno najmanje šest poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske i jedan mandat u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

“Bitno je da na narednim izborima sadašnja vladajuća koalicija ostvari dobar rezultat, da pobijede naši zajednički kandidati. Srpska je u teškom vremenu i čekaju je još teža vremena i zato je potrebno da se što više snaga okupi u patriotski blok”, poručila je Stevanovićeva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име