GAŠIĆEVA I NIKČEVIĆ RAZGOVARALI O UNAPREĐENJU DUGOGODIŠNJE SARADNJE

0

ISTOČNO SARAJEVO – Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske i trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije izrazila su čvrsto opredjeljenje da jačaju saradnju u oblasti trgovine, te zajedničkim aktivnostima rade na ubrzanju procedura koje bi dodatno olakšale spoljnotrgovinsku razmjenu Srpske i Srbije, saopšteno je iz resornog ministarstva Republike Srpske.

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić razgovarala je danas u Istočnom Sarajevu, u sklopu bilateralnih sastanaka koji se održavaju u okviru 11. zajedničke sjednice Vlade Republike Srpske i Vlade Srbije, sa državnim sekretarom u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Stevanom Nikčevićem o unapređenju dugogodišnje saradnje, te budućim investicijama.

U saopštenju se navodi da je tema sastanka bila dalje unapređenje dugogodišnje uspješne saradnje dva ministarstva, sa posebnim osvrtom na razvoj turističkih sadržaja u pograničnim opštinama.

Na sastanku je razgovarano i o budućim investicijama u turističke kapacitete sa obje strane rijeke Drine, što bi omogućilo dodatni zamajac turističkom razvoju ovih opština i povećanju turističkog prometa kako u Podrinju tako i u ostatku Republike Srpske i Srbije, ističe se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име