GU Zvornik : Ove godine realizacija nekoliko projekata u gradu

0

ZVORNIK – U ovoj godini će biti realizovani i projekti rekonstrukcija ulice iznad gradskog stadiona, kao i Vratolomački put sa zamjenom vodovodne i kanalizacione mreže, izgradnja parking prostora na prostoru B-blokova i kod zgrade S-44, uređenje parkiralište kod zgrade Šumarstva i prostora između zgrada Centar 3 i 4 i Doma omladine, te rekonstrukcija platoa na kome se nalaze spomenici za poginule borce VRS u proteklom otadžbinskom ratu i u Drugom svjetskom ratu.

Na ovaj način nastavlja se praksa Gradske uprave da se svake godine rekonstruiše nekoliko zvorničkih ulica. U prošloj godini slični radovi izvedeni su između ostalog u ulicama Radnička, Ribarska i dijelu ulice Sime Perića.

Zvorničani su dobili i lijep plato ispred Osnovne škole „Sveti Sava“ i Osnovne muzičke škole, a prethodnih godina fontanu sa zelenilom i klupama.

Radovi su počeli u ulici  Braće Jugović kod B-blokova koja će u narednih 60 radnih dana dobiti potpuno nov izgled. U njoj su počeli radovi koji podrazumijevaju zamjenu dijela vodovodne i kanalizacione mreže, te asfaltiranje cijele saobraćajnice u dužini od 140 metara, izradu trotoara i slivnika.

U ovoj ulici koja je bila u jako lošem stanju nakupljala se kišnica i stvarala je probleme stanovništvu koje tu gravitira. Vrijednost radova koji se finansiraju iz gradskog budžeta je 117.000 KM.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име