HOSTEL ”EVROPA”: NAJBOLJE MJESTO ZA ODMOR U BANJALUCI

0

Hostel ’’Evropa’’ se nalazi u centralnom, uređenom dijelu banjalučkog naselja Lazarevo – Budžak, u ulici Marka Lipovca 29 na Bulevaru Milutina Milankovića.


Lokacija je udaljena tri kilometra od centra grada.

Hostel posjeduje 22 ležaja smještena u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim, višekrevetnim sobama i apartmanima.

Naši gosti imaju besplatan parking, kablovsku TV, WI-FI, moderan, čist i ugodan smještaj. Ljubazno osoblje vam je na raspolaganju.

Želje gosta uvijek moramo nadmašiti. Svaki gost treba da se osjeća kao da je jedini, a ne jedan od mnogih. Ovo je naša vodilja i poslovna misija.

Uživajte u našim ponudama:

  • Popust za veće grupe.
  • Popust za studente.
  • Poklon bonovi ljubiteljima putovanja.

Dolazite u Banjaluku jer imate svadbu, nastupate na nekoj sportskoj ili kulturnoj manifestaciji, poslovnom susretu ili jednostavno želite da upoznate naš grad, mi smo tu da vam upriličimo dobrodošlicu.

Mi smo moderno opremljen hostel koji pruža potpun komfor.

Mnogi turisti, komercijalisti, zaposleni u javnim institucijama koji su u proputovanju ili posjeti Banjaluci, naši su gosti.

Smještaj je savršeno opremljen, perfektno čist i komforan, jer znamo da se gosti žele osjećati opušteno i udobno. Kupatilo mora biti besprijekorno čisto, mirisno, funkcionalno i estetski uređeno. Uredno kupatilo mnogo govori o poštovanju gostiju. Ovo je naše kupatilo…

Planiranje bilo kakvog događaja mnogo je lakši zadatak kada imate određenu lokaciju u kojoj ste sigurni i iz koje sve možete obaviti bez premca. Pa, bilo da tražite preporuku ili lokaciju sa koje želite biti besprijekorni mi smo tu da budemo saradnici, domaćini i prijatelji.

Gostoprimstvo počinje osmijehom a srdačnost je kao poslastica! Poznati smo po gostoprimstvu i domaćinskom odnosu prema našim gostima.

Bukirajte Hostel ’’Evropa’’ koji je sigurno mjesto za ozbiljne goste.

Kontakt: +387 65 250 471

hostelevropabl@gmail.com

https://www.facebook.com/hostelevropasmjestajbanjaluka

Dobro došli..

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име