IVANOVIĆ: DJECA UVIJEK DOBRODOŠLA U GRADSKU UPRAVU

0

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović danas je u okviru projekta Dječijeg vrtića “Naša radost” pod nazivom “U duhu tradicije i običaja” primio mališane starije vrtićke grupe, poručivši im da su uvijek dobrodošli u Gradsku upravu.

“Drago mi je da ste posjetili Gradsku upravu, uz zahvalnost rukovodstvu ove predškolske ustanove za edukativni projekat koji realizujete”, rekao je Ivanović i izrazio zadovoljstvo što se i ovakvim i sličnim projektima čuvaju kultura, običaji i tradicija.

Ističući da grad Zvornik kontinuirano izdvaja sredstva za stvaranje što boljih uslova za boravak djece i proširenje kapaciteta u ovoj predškolskoj ustanovi, Ivanović je najavio da bi za dva naredna mjeseca trebalo da bude otvoren još jedan objekat vrtića za boravak oko 170 malih Zvorničana.

Psiholog u vrtiću Marijana Taborin istakla je da su u okviru projekta posjetili Narodnu biblioteku i muzejsku zbirku, kao i Turističku organizaciju grada Zvornika, a da su sve zaokružili današnjom posjetom Gradskoj upravi.

“Tokom sedmice imali smo i različite radionice koje su se ticale naših običaja, božićnih i vaskršnjih, srpskog jezika, znamenitosti i istorije grada”, navela je ona.

U Gradskoj upravi mališanima je predstavljen grb grada Zvornika, kao i dio poslova koji se obavljaju u ovoj ustanovi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име