IVANOVIĆ: TURNIR U BASKETU NA NAJLJEPŠI NAČIN PROMOVIŠE MLADOST

0

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović rekao je da je Međunarodni turnir u basketu “tri na tri”, koji je nedavno održan u ovom gradu, jedna u nizu manifestacija koja na najljepši mogući način promoviše sport, mladost, druženje i sve pozitivne vrijednosti koje Zvornik baštini.

“Baš iz tih razloga drago nam je da su dječaci i djevojčice iz Zvornika mogli uživati u kvalitenom basketu i da će nakon ovog turnira mnogi od njih poželiti da se oprobaju u ovom sportu”, rekao je Ivanović na prijemu za organizatore ovog turnira.

Na turniru u basketu “tri na tri” takmičile su se 23 ekipe iz Slovenije, Srbije, Crne Gore, Federacije BiH i Republike Srpske od kojih 12 u juniorskoj i 11 u seniorskoj konkurenciji.

U junioriskoj konkurenciji pobijedila je ekipa “Anin Dvor” iz Šekovića, a najbolji seniori bila je ekipa ekipa “Hugo Hugo” iz Slovenije.

Koordinator turnira Veljo Tijanić zahvalio se Ivanoviću i gradu Zvorniku koji su prepoznali ovaj turnir kao važnu promotivnu manifestaciju.

Organizatori turnira uručili su Plaketu Ivanoviću u znak zahvalnosti što ovaj turnir, koji se već 13 godina tradicionalno održava u Zvorniku, podržava i gradonačenik i Gradska uprava, saopšteno je danas iz ove uprave.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име