Iza politike DEMOS-a stoje konkretni rezultati

0

ZVORNIK – Demokratski savez – DEMOS u izbornu kampanju ulazi sa jasnim programom, sa kadrovima iza kojih stoje konkretni rezultati i sa članovima koji iskreno vjeruju i bore se za bolje stanje u svim segmentima našeg društva – kaže za „Glas Zvornika“ Spomenka Stevanović, nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam.

Iako su ovo prvi opšti izbori na kojima DEMOS učestvuje, Stevanovićeva ističe da stranka u kampanju ulazi sa velikim optimizmom i očekivanjima, jer je u protekle četiri godine postala veoma prepoznatljiva stranka u Republici Srpskoj, sa programom i kadrovima iza kojih stoje rezultati.

Ona je ubijeđena da će DEMOS na predstojećim opštim izborima osvojiti znatno veći broj glasova nego na lokalnim izborima, budući da se trend podrške DEMOS-u u gotovo svim izbornim jedinicama u Republici Srpskoj iz dana u dan povećava.

„Vjerujemo da će DEMOS na predstojećim izborima osvojiti minimalno šest poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske i jedan u Predstavničkom domu Parlamenta BiH i da ćemo biti jedan od odlučujućih faktora u formiranju buduće vlasti u Republici Srpskoj. Što se tiče zvorničke regije, sva očekivanja idu u pravcu da će DEMOS osvojiti dva mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Takođe, smatramo da je u ovoj regiji neupitna ubjedljiva pobjeda kandidata vladajuće koalicije za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH“, rekla je Stevanovićeva.

Nosilac liste DEMOS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri Aleksandar Došić naglašava da je prioritetna politika DEMOS-a jačanje dejtonske pozicije Republike Srpske, jačanje njene privrede, otvaranje novih radnih mjesta i stvaranje uslova za bolji i kvalitetniji život mladih.

„DEMOS je svoje političko djelovanje usmjerio ne samo na strateška, već i na pitanja koja su od neposrednog interesa građana i njihovog svakodnevnog života i rada i jasno je da takvu politiku građani prepoznaju. Na listama DEMOS-a nalaze se kvalitetni kadrovi koji su već prepoznati u svom političkom djelovanju, zbog čega smo ubijeđeni da će DEMOS napraviti dobar izborni rezultat na oba nivoa “, zaključuje Došić.

Novum
Novum
Novum
Novum

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име