JAVNI POZIV U SREBRENICI ZA KAPITALNE PROJEKTE ZA PERIOD 2022-2024. GODINA

0

SREBRENICA – Opština Srebrenica objavila je javni poziv za dostavljanje projekata koji bi mogli da budu uvršteni u prijedlog njenih kapitalnih investicija u periodu od 2022. do 2024. godine.

U pozivu, koji je otvoren do 1. novembra, navedeno je da je povećanje stepena uključenosti građana, mjesnih zajednica, udruženja i ustanova jedan od strateških ciljeva opštine u procesu planiranja i razvoja lokalne zajednice i priprema prioriteta za finansiranje iz budžeta opštine Srebrenica za period 2022-2024. godine iz sredstava namijenjenih za kapitalne investicije.

Projekti treba da se odnose na ekonomski razvoj, razvoj poljoprivrede, razvoj turizma, razvoj životne sredine, kulturno prosvjetni razvoj, podršku omladini, porodici i sportu, kao i ispunjavanju očekivanja većeg broja građana.

Prijedloge projekata mogu podnositi nevladine organizacije, udruženja građana, institucije, grupe građana, pravna i fizička lica, i ostali pod uslovom da se odnose na širi interes lokalne zajednice.

Ukoliko neki od projekata budu obezbijedili učešće donatora ili vlastito finansijsko učešće u minimalnom iznosu od 20 odsto oni će imati prioritet u realizaciji.

Procjena novčane vrijednosti investicije koja se navodi u aplikacionoj formi treba biti što preciznije utvrđena.

Prijedlozi koji budu prihvatljivi biće uzeti u obzir i naći će se u Programu kapitalnih investicija za period 2022-2024. koji se podnosi Skupštini opštine Srebrenica.

Prijave se dostavljaju lično ili poštom na adresu Opština Srebrenica, Srebreničkog odreda bb 75430 Srebrenica, sa naznakom “Program kapitalnih investicija”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име