Kostrešević: Ubistvo Bašića težak udar za Srpsku, prevrnućemo svaki kamen

0

PRIJEDOR – Ubistvo Radenka Bašića je veoma težak udar za Policiju Republike Srpske ali i državu, jer napad na policiju je napad na državu, rekao je Siniša Kostrešević, direktor Policije Republike Srpske u Prijedoru, gdje je danas ubijen načenlin krim-policije PU Prijedor Radenko Bašić.

Kostrešević je naveo da se radi o jednom vrlo čestitom policajcu i velikom profesionalcu. On je ovom prilikom izjavio saučešće Prijedoru, policiji i svim građanima.

„Svi kapaciteti su stavljeni na raspologanje. Uprava za organizovani kriminalitet zajedno da PU Prijedor maksimalno radi na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela pod nadzorom posebnog odjeljenja Republičkog tužilaštva. Pored Policije Republike Srpske sve druge bezbjednosne agencije u BiH, ali u regionu su alarmirani i stavljeni na raspologanje. Prevrnućemo svaki kamen, ovaj događaj neće ostati neriješen“, rekao je Kostrešević.

Kazao je da je istraga u toku, koja je vrlo osjetljiva, i da svaka izjava u ovom trenutku može biti kontraproduktivna.

„Veliki broj osoba je već priveden u Prijedoru i Banjaluci, ali i u široj regiji. Nećemo stati dok ovaj slučaj ne riješimo. Radenko je bio policajac 29 godina, dobro je radio svoj posao“, rekao je Kostrešević novinarima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име