Krivična djela u Zvorniku, Skelanima i Bratuncu

0

ZVORNIK – Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, u Zvorniku, Skelanima i Bratuncu, jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Bratuncu, te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Karakaju.

U istom periodu, jedno lice u Bratuncu je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području TJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Gudura I“ te će u periodu od 11 do 13 časova bez struje biti izlaz prema prodavnici.

Radovi će se izvoditi i u opštini Osmaci, na trafostanici „Sajtovići“, te će u periodu od 08 do 14 časova bez električne energije izlaz prema Papratniku.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu Sapna te će bez struje u periodu od 09 do 14 časova biti nekoliko trafostanica koje se napajaju sa ovog dalekovoda.

Na području TJ Bratunac danas će se izvoditi radovi u opštini Srebrenica, na trafostanici „Vezionica“, pa će u periodu od 09:30 do 14 časova bez struje biti područje kompletne trafostanice.

Na području TJ Vlasenica izvodiće se radovi na nekoliko trafostanica u opštinama Milići, Han Pijesak i Vlasenica, a detalje pogledajte na fotografiji ispod teksta.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Na putnom pravcu Vlasenica-Han Pijesak ima mjestimično guste magle koja smanjuje vidljivost do 60 metara.

(Izvor: Infobirac.net)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име