Milići: OO SNSD-a, DEMOS-a i SP-a potpisali koalicioni sporazum

0

MILIĆI – Opštinski odbori SP, DEMOS i SNSD Milići, potpisali su koalicioni sporazum podrške kandidatu SNSD za načelnika opštine Milići. Sporazum su potpisali Kruno Vlačić (SP), Bojan Crnogorac (DEMOS) i Marko Savić (SNSD). Marko Savić koji je kandidat OO SNSD Milići za načelnika na predstojećim lokalnim izborima kaže da potpisivanje sporazuma treba shvatiti kao dobar “kostur” za koalicioni odnos nakon lokalnih izbora.

– Naravno mi ne zatvaramo priču, ostavljamo mogućnost i proširenja ove koalicije uz dogovor partnera koji su danas potpisali ovaj sporazum. Mi smo se okupili oko zajedničke ideje, obzirom da ove partije nisu imale svog kandidata za načelnika, odlučile su da daju podršku, meni kao kandidatu na predstojećim loklanim izborima u svrhu sveobuhvatnog razvoja Milića. Moramo napomenuti da je ovo prirodna koalicija, koalicija koju imamo i na nivou RS – izjavio je nakon potpisivanja sporazuma Marko Savić kandidat SNSD za načelnika opštine Milići na predstojećim lokalnim izborima.

Još jedan od razloga potpisivanja koalicionog sporazuma podrške ove tri partije jeste i to da imaju zajednički program i djelatnosti, uz sve svoje posebnosti i ujedno participiraju u lokalnoj skupštini.

– Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama doći do pobjede jer nijedan ozbiljan posao niko ne može da uradi sam, a nas čeka izuzetno težak period zbog sveopšte situacije i trebaju nam zdravi i ozbiljni partneri sa kojima možemo kreirati lokalni razvoj i zajednički kroz skupštinu, kroz odluke djelovati kako bi vratilli poljuljanu nadu da je budućnost svih nas i naše djece u Milićima, jer nam je fokus na lokalnim ljudima i na tom putu ćemo ostati i u budućnosti – zaključio je Savić.

Kruno Vlačić predsjednik OO Socijalističke partije Milići smatra da će zajednički kandidat dobiti podršku većine građana na predstojećim lokalnim izborima.

– Naravno da smo ubijeđeni u to. Smatramo i da ćemo imati i skupštinsku većinu. U budućem periodu naš zadatak će biti da se malo više okrenemo građanima Milića i da pokušamo da popravimo standard naših građana – izjavio je Vlačić.

Bojan Crnogorac predsjednik OO DEMOS Milići kaže da kroz podršku Marku Saviću daju podršku građanima.

– Prvo dajemo podršku građanima Milića, a onda i Marku Saviću koji je kandidat za načelnika na predstojećim izborima jer želimo da se u Milićima ostvari nešto bolje i svjetlije u Milićima. Naše stranke koje su potpisnice sporazume imaju približne ciljeve i želimo da pokažemo građanima Milića da ih nećemo iznevjeriti- izjavio je Crnogorac.

Potpisivanje koalicionog sporazuma obavljeno je u prostorijama OO SNSD Milići.

(Izvor: magic.ba/inforbirač.net)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име