NAGRADE ZA MLADE BOKSERE IZ BRATUNCA

0

BRATUNAC – Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić priredio je danas prijem za četvoro boksera i njihove trenere iz lokalnog Bokserskog kluba “Kum”, čestitao im uspjeh i nagradio ih za osvajanje medalja na Prvenstvu Srbije za pionire, kadete i juniore.

Rankić je sa po 100 KM nagradio brata i sestru, Đorđija i Manuelu Vujić koji su osvojili zlatne medalje, a istim iznosima nagrađeni su i Dunja Vuksić i Tihomir Šarčević, osvajači bronzanih medalja na prvenstvu koje je održano proteklog vikenda u Lazarevcu.

Bratunački bokseri su zahvaljujući dvojnom državljanstvu nastupili na ovom prvenstvu za klubove iz Srbije i osvojili medalje.

Trener kluba Siniša Lopatić zahvalio je opštini Bratunac za podršku i za razumijevanje načelniku opštine za potrebe kluba što je dovelo do predanijeg rada, postizanja boljih rezultata i osvajanja medalja.

Manuela Vujić kaže da je presrećna i ponosna jer se njen uporni rad isplatio i postala je prvak Srbije u svojoj kategoriji.

Rankić je obećao da će opština pratiti i podržavati rad bokserskog kluba i obezbijediti veći iznos sredstava nego prethodnih godina za ovaj klub koji egzistira šest godina i broji 20 članova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име