Najvredniji srednjoškolci iz Vlasenice nagrađeni ekskurzijom

0

VLASENICA – Srednjoškolci koji su svojim nastupima na takmičenjima dostojno predstavljali Srednjoškolski centar „Milorad Vlačić“ iz Vlasenice nagrađeni su ekskurzijom.

– Uz podršku opštinske uprave, za đake koji su u protekloj školskoj godini predstavljali našu školu u najboljem svjetlu na brojnim takmičenjima, te njihove mentore,  upriličena je edukativna ekskurzija. Naši đaci su posjetili čuvenu karlovačku gimnaziju u čijim klupama je znanje sticao i Branko Radičević, upoznali se sa istorijom Sremskih Кarlovaca, na Petrovaradinu slušali o ljepotama i znamenitostima Novog Sada – saopštili su iz škole i dodali da su učenici poručili upravi da za sljedeću godinu priprema novu maršrutu, jer obećavaju još bolje rezultate  u školskoj godini koja dolazi.

Dodijeljene diplome i medalje

Na prijemu za geografe, učesnike  Nacionalne i Evropske  geografske olimpijade, direktor Pajsija Petrović je uručio diplome i osvojene medalje, koje su proteklih dana iz Beograda stigle na adresu škole.

– Mladi geografi su do direktorove kancelarije stigli pravo iz geografskog kabineta, u kome se, pod budnim okom svog mentora, profesora Dragana Ilića, svakodnevno pripremaju za predstojeću Svjetsku geografsku olimpijadu – stoji u saopštenju.

(infobirac.net)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име