Nakon tuče u Ježeštici oduzeta puška i podnijete krivične prijave

0

BRATUNAC – Policijskoj stanici Bratunac, 13.05.2021. godine, prijavljeno je da je M.Đ. iz Bratunca, oštetio plastične ležaljke koje su se nalazile u dvorištu porodične kuće u mjestu Ježestica, opština Bratunac, koje su vlasništvo lica A.Đ.

Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici PS Bratunac su utvrdili da je navedenom događaju prethodila međusobna tuča između lica A.Đ. i R.Đ. prilikom čega je R.Đ. prijetio upotrebom vatrenog oružja.

Tokom vršenja uviđaja, R.Đ. je dobrovoljno predao pušku M48 a A.Đ. je policijskim službenicima dobrovoljno predao poluautomatsku pušku.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Protiv lica R.Đ. će tužilaštvu biti dostavljen izvještaj za krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Izazivanje opšte opasnosti“, protiv lica A.Đ. će tužilaštvu biti dostavljen izvještaj za krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, dok će protiv lica M.Đ. biti dostavljen izvještaj za krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

(infobirac.net)

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име