NAPIŠI PRIČU ZA DJECU I OSVOJI TABLET: BLICNET POZIVA SVE UČENIKE OD V DO IX RAZREDA DA PIŠU KRATKE PRIČE ZA DJECU

0

BANJA LUKA, 30. aprila – Kompanija Blicnet sa željom da motiviše i promoviše dječije autorsko stvaralaštvo, prvog maja otvara Konkurs “Priče za djecu” kojim poziva sve učenike od V do IX razreda osnovnih škola u RS i FBiH da napišu kratke autorske priče za djecu i pošalju Blicnetu.

Tema kratke priče je slobodna. Učenici mogu da pišu o prijateljstvu, ljubavi, kućnom ljubimcu ili o bilo kojoj drugoj temi. Nije važno da li je priča realistična ili fantastična, važno je da zabavi i razonodi djecu. Priča može da bude šaljiva ili humoristična, može da bude poučna, priča kao igra, itd. Kratka priča može da bude dužine od jedne do tri A4 strane.

Sve priče koje budu ocijenjene kao kvalitetne biće objavljene na sajtu pricezadjecu.blic.net uz promociju njihovih autora. Po završetku konkursa, prvog jula, Blicnet će, nakon ocjene svih pristiglih radova, nagraditi 15 najuspješnijih autora sa tablet uređajem i dodatno još nagraditi sa snimanjem priče.

Kvalitet kratkih priča će ocjenjivati Stručni žiri koji će obavljati selekciju za objavljivanje priča na sajtu i izbor 15 najuspješnijih priča. Stručni žiri čine pisci za djecu, profesori jezika i književnosti i razvojne psihologije.

Za sve informacije kako da napišete i pošaljete kratku priču posjetite sajt pricezadjecu.blic.net, pitajte na e-mail pricezadjecu@blicnet.ba ili pozovite Blicnet na besplatni broj 0800 30 600.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име