Naredne sedmice prva sjednica Skupštine grada Zvornik

0

ZVORNIK – U srijedu, 17. februara, zakazana je prva sjednica Skupštine grada Zvornika, za koju je predviđen dnevni red od 12 tačaka.

Između ostalog odbornici, u novom sazivu , će raspravljati o  prijedloga odluke o usvajanju Nacrta budžeta grada Zvornik za ovu  godinu, te  prijedlog Odluke o usvajanju plana korišćenja sredstava privrednih društava i drugih pravnih lica koja imaju sjedište na području grada Zvornik za realizaciju posebnih mjera zaštite od požara za ovu godinu.

Pored toga razmatraće i  prijedlog odluke o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene korisne površine stambenog i poslovnog prostora u 2020. godini , te prijedloga Programa rada Skupštine grada Zvornik za 2021. godinu, navodi Radio Osvit.

Zbog epidemiološke situacije u Republici Srpskoj sjednica će biti organizovana u skladu sa Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona i Uputstvom JZU „„Institut za javno zdravstvo“ za sprečavanje pojave i širenja bolesti COVID-19 na radnom mjestu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име