Narodni front potvrdio: Poslanik Aleksandar Trninić napustio Jelenu Trivić

0
BANJALUKA – Poslanik Aleksandar Trninić više nije dio Narodnog fronta Jelene Trivić. O svom istupanju iz ove stranke juče je obavijestio Predsjedništvo NF, a ubuduće će djelovati kao samostalni poslanik, saopštili su iz Narodnog fronta.

Prema riječima Saše Borjana iz Predsjedništva stranke, sa Trninićem se nisu slagali u načinu djelovanja i viziji razvoja Narodnog fronta.

“Nije postojala ni zajednička konceptualna slika kako Narodni front treba da se gradi između njega i najvećeg broj članova i simpatizera partije”, rekao je Borjan.

Posebno je naglasio da Narodni front ne čine pojedinci, nego ideja koja već sada okuplja veliki broj ljudi u opštinskim i gradskim odborima koji su u osnivanju širom Republike Srpske, kao i da su na isti način na koji su otvorili ulazna vrata za sve one koji se slažu sa tom idejom, ostavili i otvorena izlazna vrata za one koji misle drugačije.

“Narodni front ostaje na liniji beskompromisne borbe protiv režima i ukoliko poslanik Trninić ostane na toj liniji, bez obzira na napuštanje stranke, u nama će imati političke saradnike. Ukoliko to ne bude slučaj, i ukoliko se on prikloni nekoj od stranaka vladajućeg režima, on za nas postaje isto što i oni, politički protivnik s kojim ćemo se bespoštedno boriti svim legitimnim političkim sredstvima”, poručio je Borjan.

(BL Portal)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име