Obilježavanje Dana grada Zvornika, 21. maja

0

ZVORNIK – U petak, 21. maja, biće obilježen Dan grada Zvornika. Povodom 611-og rođendana grada biće upriličene različite aktivnosti uz poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera.

U srijedu, 19. maja, povodom 6. UN-ove sedmice bezbjednosti saobraćaja biće organizovane posjete i uručenje slikovnica i bojanki mališanima u Dječijem vrtiću „Naša radost“ i prvačićima u OŠ „Sveti Sava“, predavanje i prikazi za srednjoškolce, te sastanak gradonačelnika Zorana Stevanovića sa predstavnicima ministarstava saobraćaja i veza i unutrašnjih poslova Republike Srpske, Agencije za bezbjednost saobraćaja i Auto moto saveza Republike Srpske.

U četvrtak, 20. maja, u glavnoj gradskoj ulici od 09:00 do 10:00 časova biće manifestacija «Crtamo svom gradu» u kojoj će učestvovati mališani Dječijeg vrtića «Naša radost».

Na Dan grada, 21. maj, gradonačelnik Stevanović posjetiće u 11:00 časova Dom zdravlja i bolnicu i još jednom se zahvaliti zdravstvenim radnicima na trudu i naporu koji su uložili u borbi protiv virusa korona i za spasavanje ljudskih života i zdravlja. U 12:15 časova gradonačelnik će položiti vijenac na centralno spomen obilježje.

U maloj i velikoj sali u zgradi Gradske uprave biće upriličeni prijemi:
– u 12:30 časova za vukovce srednjih škola;
– u 13:00 časova za strijelce protivgradne zaštite;
– u 13:20 časova za dobrovoljne davaoce krvi i
– u 13:40 časova za novinare i snimatelje.

U subotu, 22. maja, u Domu omladine u 12:00 , 14:00 i 16:00 časova biće projekcije filma „Lesi se vraća kući“, a najmlađim sugrađanima GU će pokloniti karte. U nedelju, 23. maja, sa početkom u 10:00 časova, u Domu omladine biće održan «ZGITAR FEST». Organizator je OMŠ „Vojin Кomadina“, a pokrovitelj Grad Zvornik.

U ponedjeljak, 24. maja, sa početkom u 17:00 časova na platou ispred OMŠ „Vojin Кomadina“ koncert na gitari održaće Anđela Mišić.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име