PAKETI ZA NOVOROĐENE BEBE I VIŠEČLANE PORODICE

0
ЗВОРНИК, 11. МАЈА /СРНА/ - Представници Градске организације Црвеног крста Зворник уручили су данас шест беби-пакета за новорођене бебе у породилишту зворничке Опште болнице.

ZVORNIK – Predstavnici Gradske organizacije Crvenog krsta Zvornik uručili su danas šest bebi-paketa za novorođene bebe u porodilištu zvorničke Opšte bolnice.
Sekretar Gradske organizacije zvorničkog Crvenog krsta Dana Mićić rekla je da je na području Zvornika uručeno i 30 prehrambenih i higijenskih paketa višečlanim porodicama, socijalno ugroženima i nepokretnim licima koji nemaju srodnike.

Mićićeva je dodala da je pakete sa prehrambenim i higijenskim artiklima obezbijedio Crveni krst Republike Srpske i istakla da je ovo jedna od aktivnosti koju sprovodi Crveni krst u Nedjelji Crvenog krsta koja se obilježava od 8. do 15. maja pod sloganom “U vremenu distanciranja sačuvajmo humanost, darujmo krv”.

Ona je dodala da će, u okviru Nedjelje crvenog krsta, u školama biti održana predavanja za učenike o pokretu Crvenog krsta, kao i prijemi novih članova.

“Svim licima koja do 15. maja dobrovoljno daruju krv, gradski Crveni krst uručiće majice, privjeske i značke sa simbolima ove organizacije”, rekla je Mićićeva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име