POČELA IZGRADNJA POTPORNIH ZIDOVA I PARKIRALIŠTA

0

SREBRENICA – Počela je sanacija klizišta i izgradnja potpornih zidova pored najprometnijeg lokalnog puta od Srebrenice do Sućeske, a izgrađeno je i novo parkiralište u ovoj opštini.

Novo parkiralište u opštini Srebrenica izgrađeno je kod zgrade Pošte u neposrednoj blizini Doma zdravlja i time je riješeno pitanje stalnih gužvi i bezbjednog i propisnog parkiranja automobila za korisnike usluga ovih ustanova.

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je Srni da se ovi radovi finansiraju sredstvima predviđenim u opštinskom budžetu za redovno održavanje lokalnih puteva i ulica.

On je precizirao da je za ovu godinu predviđeno 250.000 KM za tu namjenu.

Prema Grujičićevim riječima, narednih dana počeće uređenje i asfaltiranje preostala tri kilometra lokalnog puta prema selu i Manastiru Pokrova Presvete Bogorodice u Karnu.

Sredstva za izgradnju ovog puta obezbijedila je Vlada Republike Srpske, kao i za asfaltiranje puta do Manastira Svete Trojice u Sasama koji je krajem prošle godine asfaltiran.

Grujičić je napomenuo da je prethodnih dana očišćena jedna dionica korita rječice Križevice nizvodno od Srebrenice te najavio skori početak sanacije oštećenih ulica, trotoara i sportskih terena u ovom mjestu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име