Podijeljene „Vukove diplome“ i uručene nagrade učenicima generacije u SŠC „Petar Kočić“

0

ZVRONIK – U Srednjoškolskom centru „Petar Kočić“ u Zvorink danas su uručene „Vukove diplome“ i nagrade učenicima generacije u trogodišnjem i četvorogodišnjem zanimanju.

Direktorica škole Biljana Pisić istakla je da tradicionalno pored prijema u Gradskoj upravi organizuju i podjelu diploma i nagrada učenicima generacije.

– U ovoj generaciji imamo 13 „vukovaca“ te dva učenika generacije, Veljko Sandić iz četvorogodišnjih zanimanja i Lazar Ristić u trogodišnjoj školi. Ovo je jedna dobra generacija koja stremi na najbolje fakultete, a sigurna sam da će pored ovih najboljih i ostali maturanti upisati željene fakultete što im omogućava znanje koje su usvojili tokom školovanja – istakla je Pisićeva i pohvalila rad učenika i profesora tokom pandemije.

Veljko Sandić, učenik generacije u četvorogodišnjem zanimanju kaže da nije bilo lako postići ovaj uspjeh, ali da se uz redovan rad i trud može doći do svog cilja.

– Mislim da se uz dobru organizaciju sve može postići. Uz redovno učenje i pripremu takmičenja treba odvojiti vrijeme i za druge stvari u životu. Planiram da upišem ETF u Beofgradu jer me metamatika, informatika i fizika najviše interesuju – rekao je Sandić.

(infobirac.net)

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име