POZIV ZA PRIJEDLOGE ZA NAGRADE I PRIZNANJA DO 16.FEBRUARA

0

SREBRENICA – Skupština opštine Srebrenica objavila je javni poziv za dostavljanje pisanih prijedloga kandidata za dodjelu opštinskih nagrada i priznanja.

Građani, firme, udruženja, klubovi, ustanove, političke partije i druge organizacije prijedloge treba da dostave do 16. februara.

Nakon prijema prijedloga biće sprovedena procedura i nadležna komisija dostaviće listu predloženih za određene nagrade i priznanja Skupštini opštine, koja će donijeti konačnu odluku kome će za koju oblast biti dodijeljena određena priznanja i nagrade.

Priznanja i nagrada biće uručeni na svečanoj sjednici Skupštine opštine Srebrenica za Dan opštine, 11. marta.

Osim jubilarnih nagrada zaposlenim u opštinskim službama, dodjeljuju se novčane nagrade za doprinos u razvoju privrede, poljoprivrede, kulture, umjetnosti, sporta, obrazovanja, zdravstva, socijalne, dječije i zaštite okoline, za najboljeg sportistu, kao i za humanitarni i društveno korisni rad.

Kao i prethodnih godina biće dodijeljene nagrade učenicima generacije srebreničkih osnovnih škola i Srednjoškolskog centra.

Najveća opštinska priznanja su “Plaketa sa zlatnim grbom opštine Srebrenica”, zatim plakete sa srebrnim i bronzanim grbom ove opštine, te plakete i zahvalnice opštine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име