PREHRAMBENI PAKETI ZA SOCIJALNO UGROŽENE I VIŠEČLANE PORODICE U ZVORNIKU

0

ZVORNIK – Predstavnici i volonteri Gradske organizacije Crvenog krsta Zvornik danas su, u okviru Nedjelje Crvenog krsta, uručili Dječijem vrtiću “Naša radost” igračke, bojanke i slatkiše, dok su mališanima najstarije vrtićke grupe prikazali edukativni crtani film “Pomoćko”.

Sekretar zvorničke organizacije Crvenog krsta Dana Mićić rekla je novinarima da se u ovoj nedelji naročita pažnja posvjećuje najmlađima, jer bi oni trebalo da nastave da slijede i promovišu humane vrijednosti ove organizacije.

Mićićeva je najavila da će predstavnici Crvenog krsta posjetiti i porodilište zvorničke Bolnice, gdje će uručiti šest paketa za bebe, dok će socijalno ugroženim licima i višečlanim porodicama biti uručeno 30 prehrambenih paketa i nova garderoba.

“Nedelju Crvenog krsta u Republici Srpskoj obilježavamo pod sloganom `30 godina stazama humanosti`, jer ove godine slavimo značajan jubilej . 30 godina rada i postojanja Crvenog krsta Republike Srpske”, istakla je Mićićeva.

Poklone za mališane u Dječijem vrtiću obezbijedio je zvornički Crveni krst, a pakete za porodilje i višečlane socijalno ugrožene porodice Crveni krst Republike Srpske.

Nedjelja Crvenog krsta u Zvorniku obilježava se od 8. do 15. maja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име