Preliminarne rang liste za studentske stipendije

0

ZVORNIK – Preliminarnim rang listama za dodjelu studentskih stipendija u školskoj 2021/22 godini obuhvaćeno je 205 studenata i to svi studenti sa prosjekom preko 8,5 koji ispunjavaju uslove Konkursa, svi vukovci koji ispunjavaju uslove Konkursa, svi studenti sa smetnjama u razvoju ili bez oba roditelja koji su konkurisali, svi studenti iz kategorije djeca poginulih boraca i ratnih vojnih invalida i studenti iz kategorije slabog materijalnog stanja.

Na preliminarnoj rang listi je i prvih 10 studenata sa rang liste master studija, kao i još osam studenata iz različitih kategorija kojima su stipendije odobrene po odluci gradonačelnika.

Za ovu namjenu budžetom Grada Zvornika planirano je 200.000 KM.

Studentima sa prosjekom preko 8,5, studentima prve godine fakulteta koji su bili vukovci u srednjoj školi, studentima sa smetnjama u razvoju ili bez oba roditelja i na master studijama biće isplaćeno 1.000 KM, odnosno po 100 KM tokom 10 mjeseci.

Za studente iz kategorije djeca poginulih boraca i ratnih vojnih stipendija iznosi 500 KM, a za studente slabog materijalnog stanja 300 KM i biće isplaćene jednokratno.

Preliminarne rang liste objavljene su danas na oglasnoj tabli i zvaničnoj internet stranici Grada Zvornika, a rok za prigovor je sedam dana.

Preliminarne rang liste objavljene su na oglasnoj tabli i zvaničnoj internet stranici Grada Zvornika, a rok za prigovor je sedam dana.

(Izvor: Grad Zvornik)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име