PRIJEM ZA DJECU RVI KOJA U ČETVRTAK PUTUJU U BEČIĆE

0

ZVORNIK – Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović organizovao je danas prijem za desetoro djece ratnih vojnih invalida koja će u četvrtak, 24. juna, otputovati na ljetovanje u Bečiće u okviru programa Fonda dječije zaštite Republike Srpske – “Socijalizacija djece 2021”.

Ivanović je rekao da Gradska uprava podržava ovakve aktivnosti, posebno one koje se odnose na vaspitanje, obrazovanje i socijalizaciju djece.

On je naveo da je Gradska uprava obezbijedila 30 KM po djetetu, a Udruženje ratnih vojnih invalida po 20 KM.

“Ovo je najmanje što Gradska uprava može da za vas uradi, jer su vaši roditelji stvaraoci Republike Srpske i zaslužujete punu pažnju koju vam, ne samo u ovom pogledu, pružamo”, rekao je Ivanović i poželio dobar odmor djeci koja će u Bečićima ostati desetak dana.

Predsjednik Udruženja ratnih vojnih invalida Zvornik Dragislav Mijanović rekao je da ovo udruženje zajedno sa Gradskom upravom obezbjeđuje dio sredstava da djeca u slobodnom vremenu mogu nešto da kupe ili da se osvježe.

On je istakao da sa djecom idu vaspitač i instruktor plivanja, tako da će djeca, prema programu boravka, imati časove plivanja i vaspitanja, ali i slobodne aktivnosti.

Podsjetivši da djeca prošle godine nisu išla na ljetovanje na crnogorsko primorje zbog pandemije virusa korona, Mijanović je rekao da ove godine upravo idu djeca koja su propustila prošlogodišnji boravak na moru.

Mijanović je zahvalio Gradskoj upravi za saradnju i razumijevanje za potrebe ratnih vojnih invalida i njihove djece.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име