PRIKLJUČAK NA JAVNI VODOVOD ZA 50 DOMAĆINSTAVA IZ ZAGONA

0

BRATUNAC – U bratunačkom selu Zagoni danas je počela izgradnja 2,5 kilometara vodovodne mreže, koja će obezbijediti bolje snabdijevanje vodom za 50 domaćinstava, a vrijednost radova je 46.926 KM.

Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić rekao je da će po završetku radova, za 60 dana, ova domaćinstva biti priključena na gradski vodovod.

On je istakao da će izgradnjom vodovoda u Zagonima biti riješen dugogodišnji problem i omogućeno kvalitetnije snabdijevanje vodom svih stanovnika ovog sela.

Rankić je dodao da je cilj da se dođe do svakakog sela, ali da za to treba vremena.

“Građani pozivam da se strpe jer nije moguće sve uraditi za kratko vrijeme, a akcija proširenja gradskog vodovoda na euralna naselja nastavlja se, čime ćemo omogućiti da najveći broj stanovnika pije kvalitetnu vodu iz gradskog vodovoda čiji kapacitet to omogućava i koja se redovno kontroliše, za razliku od vode iz seoskih bunara i kaptaža”, istakao je Rankić.

Mještani Zagona rekli su da će projekat izgradnje vodovodne mreže u ovom selu poboljšati kvalitet življenja, te da je za njih snabdijevanje vodom bilo pitanje i opstanka i ostanka na ovom prostoru, a posebno za poljoprivredna domaćinstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име