Uhapšeno lice sa potjernice, oduzet automobil

0

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, lišili su slobode D.M. iz Milića, za kojim su raspisane dvije centralne potjernice i od istog lica su privremeno oduzeli putnički automobil marke „mercedes“, zbog više počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Naime, policijski službenici PS Vlasenica, prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, 29.4.2021. godine oko 18,00 časova, zaustavili su putnički automobil marke „mercedes“, kojim je upravljao D.M. iz Milića. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da lice upravlja vozilom bez važeće vozačke dozvole, da ne posjeduje važeću potvrdu o registraciji vozila, a tom prilikom je odbilo da se podvrgne kontroli prisustva opojnih droga u organizmu i nije postupilo po izdatom naređenju policijskih službenika.

Daljim provjerama utvrđeno je da su za licem D.M. raspisane dvije centralne potjernice od strane Osnovnog suda u Vlasenici. Navedeno lice je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja. Izvršenim provjerama u Registru novčanih kazni utvrđeno je da ima dug u iznosu od oko 25.500 КM.

Policijski službenici su istog predali u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Istočno Sarajevo, a protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Vlasenici.

(PU Zvornik/infobirac.com)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име