PROMOTIVNU AKCIJU UČLANJENJA ISKORISTILO 290 ZVORNIČANA

0

ZVORNIK – U Narodnu biblioteku Zvornik učlanilo se 290 sugrađana u promotivnoj prazničnoj akciji, rekla je direktor zvorničke Narodne biblioteke i muzejske zbirke Nega Stjepanović.

Ističući da to nije stvaran broj jer gotovo svaka porodica koristi jednu člansku kartu, pa korisnika ima mnogo više, Stjepanovićeva je navela da su Zvorničani u ovoj akciji mogli da se učlane po cijeni od tri do 10 KM, u zavisnosti od starosne strukture.

Ona je dodala da je promotivna akcija učlanjenja trajala od 21. decembra do 31. januara.

Prema njenim riječima, u Narodnoj biblioteci redovna godišnja članarina iznosi 15 KM i važi od datuma izdavanja.

“Zvorničanima je omogućeno da se, ukoliko im ovaj iznos ne odgovara, upišu po promotivnim cijenama u toku godine. Slične akcije organizuju se i kada se obilježavaju značajni datumi kao što su Međunarodni dan knjige i Nedjelja djeteta”, rekla je Stjepanovićeva.

Ona je naglasila da u ovoj ustanovi nastoje da obezbijede nove naslove, ali i obaveznu školsku lektiru za učenike osnovnih i srednjih škola.

Stjepanovićeva je istakla da su u ovoj ustanovi prošle godine, zaključno sa 31. decembrom, bila upisana 1.282 člana kojima je na raspolaganju bilo više od 1.000 knjiga iz knjižnog fonda Biblioteke i područnog odjeljenja u Roćeviću.

“Narodna biblioteka organizuje i različite radionice, promocije knjiga i druge događaje tokom cijele godine”, rekla je ona i dodala da će sutra, povodom Međunarodnog dana čitanja naglas, biti organizovana “Čitaonica u čitaonici”.

Stjepanovićeva je rekla da je od danas Narodna biblioteka organizovala četvorodnevnu akciju podjele letaka “Kako da čitate djetetu?”.

Novum
Novum
Novum
Novum

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име