PU Zvornik : Pronađena beživotna tijela u Bratuncu i Vlasenici

0

ZVORNIK – U Vlasenici i Bratuncu pronađena su dva beživota tijela .

Policija u Bratuncu je  29 aprila  na makadamskom putu u mjestu Burnice pronašla beživotno tijelo lica D.R. iz Bratunca.

Prema navodima iz Policijske uprave Zvornik , policiji je istog dana lice R.A. iz Bratunca prijavilo da je lice D.R. otišlo u šumu zaprežnim kolima, a nakon čega je primjetilo u posljepodnevnim  časova povratak zaprežnih kola sa konjem bez lica D.R.

Policija je  zajedno sa dežurnim doktorom mrtvozornikom izašla na lice mjesta, i izvršili pregled užeg i šireg lica mjesta, kao i pregled tijela. Tom prilikom je konstatovano da je smrt nastupila prirodnim putem, kao i da nije bilo tragova nasilja.

Sutradan je policija u Vlasenici izvršila uviđaj u kući lica R.T. iz Vlasenice, gdje su pronašli beživotno tijelo istog, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik

Uviđaj je izvršen nakon što je istog dana lice inicijala A.T. prijavilo pronalazak beživotnog tijela lica R.T.. Policijski službenici su zajedno sa dežurnim doktorom mrtvozornikom izašli na lice mjesta, i izvršili pregled užeg i šireg lica mjesta, kao i pregled tijela.

Tom prilikom je konstatovano da je smrt nastupila prirodnim putem, kao i da nije bilo tragova nasilja.

O svemu  su obavješteni dežurni tužilaci Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, Područna kancelarija Srebrenica i Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

(Izvor: Radio Osvit)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име